Zehra Muhittin Kavaklı Anaokulu
Efendi Mah. 136 Sok. No 132 Akhisar/Manisa
ZEHRA MUHİTTİN KAVAKLI ANAOKULU

VİZYON

Okulumuz Okulöncesi eğitim alanında her yönden uzmanlaşmayı hedef edinen, sevgi dolu pozitif atmosferi ve profesyonel güler yüzlü bir kadro ile çocuğun eğitiminde aile katılımı ve yaklaşımını benimseyen, modern eğitim imkanlarıyla gelişen, değişen ülke ve dünya şartlarına uyum sağlayabilen, kültürel, ulusal ve evrensel değerleri benimseyebilen, Atatürk’e ve ilkelerine bağlı, ulusal ve uluslar arası alanda lider bir okul olmak.

MİSYON

Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak. *Tüm çocukların fırsat eşitliğinden yararlanmasını sağlamak. *Çocukların tüm alanlardaki gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için aileleri bilinçlendirmek ve yönlendirmek. *Eğitim ortamlarını, çocukları ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştirmek. *Okul ve Aile işbirliğini destekleyerek eğitimi sürekli hale getirmek. *Toplum içinde okul öncesi eğitimin önemi ve bilincini artırmak. *Okul öncesi dönemde bireysel farklılıkları ortaya çıkararak desteklemek. *Atatürk ilkelerine bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, üretken, girişimci ve araştırıcı, sorunlarını nedenselliğe dayalı yöntemlerle çözen, öz güven ve öz denetimini sağlayabilen, kendisinin ve başkalarının haklarına saygılı, dilini etkin bir biçimde kullanabilen, çok boyutlu düşünebilen, çevresine duyarlı; Bireyler yetiştirmektir.

Kütüphane Kitap Sayısı :1910

İKİLİ

SABAHÇI: 08:00-13:00 ÖĞLENCİ: 13.00-18.00

OKULUMUZUN DENETİMİNDE ÖZEL SERVİS VAR